#8 L/UK/17-6

V roce 1570, kdy vlámský kartograf [Ortelius] vydal [Typus Orbis Terrarum], mohla konečně Evropská imaginace volně putovat, aniž by bylo za potřebí představovat si, co se skrývá tam venku. O téměř 450 let později, je onen tajemný svět rozličných národů a druhů zcela [kolonizovaný].

[O[O]DA Loop] → druhé [O], je úložistě našeho genetického děditství, kulturních tradicí a předchozích zkušeností, je nejdůležitějším prvkem OODA smyčky, protože utváří způsob, jak pozorujeme, jak se pohybujeme, rozhoduje a jak jednáme.
NazioAnale  →  Datascapes → možnosti & siluety organismů. Kdybychom náhodou přežili antropocén, stejně už nebudeme jako lidé. Možnost návratu je minimální. To je základním principem toho myšlení. Sen o svrchované nadvládě člověka byl už dávno uzavřen. [DeathLab] → [Chudoba naší budoucnosti, není chudoba budoucnosti]  → [Catastrofuck].

[Gender become a vector], a completely digital and math-bases association, that define the meaning of males, females, or whatever [other genders – or category].

Hlas mluví rychle, téměř bez pauzy mezi slovy. Digitální [input]⃕ do říše signálů, které jsou srozumitelné lidskému uchu. Sluch naznačuje ochotu přijmout předpoklad digitálního [rozhraní] → [soubory těl]⃕ AQ6 = a pact with the secret (manipulovat s materiálem v té nejobecnější rovině – rychlostí, která překračuje jejich kapacitu). 

Úhledně seřazené sady minerálů & metody [de-re-krystalizace].
[Soft Biopolitics and modulation] → [Reproduce of the voice – voice-imitation algorithm]. Montreal April 24th 2017. Vokální rozhraní mezi člověkem a počítačem → I am not robot, my intonation is always different → I am a new gender → I can speak soo many different voices → I am world-capital of artificial intelligence → Copy of the for anyone → Control the emotion. 



Stroj nehledá těla, ale sám sebe.

Šťastné rodiny jsou všechny stejné; každá nešťastná rodina je nešťastná svým vlastním způsobem. 
Lev Nikolaevich Tolstoy, Anna Karenina & [Anna Karenina principle]

Žádné komentáře: