#16 L/UK/17-14 - [taqiyya]

a₁.
The Basic of Live and Death


[The Future of Go] → rubicon vs. redeemer?

Chinese Go master [Ke Jie] departed from his typical style of play and opened with a [3:3 point] strategy – a highly unusual approach aimed at quickly claiming corner territory at the start of the game. The placement i rare amongst Go players, but it's a favoured position of our program AlphaGo. Ke Jie was playing it at its own game. Is not this example of decentralizing of own rationality? The potential AI for help society. Just a pure strategy without a fight, or next level → [new deal].

b₁.
[Giant network] → dynamic external memory.

c₁.
Nové zlomové linie v prostoru. Každý nový způsob bytí ničí ten předchozí. Výpočet ztělesňuje svět.  Obavy ze ztráty půdy pod nohoma → [porodní bolesti]. Inteligence musí být kolektivní záležitostí, pokud ne, nastane [velké ticho].

Intenzivní šíření zvuku vs. množení prázdnoty.

[Prázdnota = záměr] → je [virus] pohybují se na hranici definice života. Viry jsou automní bytosti s vysokou schopností adaptability. Viry sledují dynamiku turbulence. Každý vir je svým způsobem také diagramem. Je pohyblivou strukturou. Diagram tvoří linie a plány. Linie mobilizují a směrují samotný [pohyb] → [pohyb] → je [prostorem snění]. [Sen] je nejsložitější mapou samotné [hybnosti] → jsou-li pohyby nepravidelné a nebo chaotické v makroskopickém měřítku → jsou vysoce organizované v mikroskopickém měřítku. [Sen] je vysoce organizovanou [hybností] → [turbulencí].

[Viry] jsou považovány za [živé bytosti] až tehdy, spočívá-li jejich funkce v omezení defince živých bytostí. Virus je bytost s mnohem větší šancí na přežití.

d₁.
[AI] je virus použitý proti vlastním tvůrcům. Narozdíl od automobilového inženýrství, [AI] vede k překvapení. Je formou [taqiyya]. Teorie, která vyvěrá ze sebe sama.

e₁.
Virus = Go/model

f₁.





Žádné komentáře: